Peter Mensah – Doctore

Peter Mensah se barodil se v Ghaně. Jeho rodiče pocházejí z rodu Ashanti. Jako malý se přestěhoval do Anglie a od šesti lete provozoval bojová umění. Peter hraje v seriálu Spartacus roli trenéra gladiátorů Doctora a z herců má jednu z nejlepších filmografií. Zahrál si například v megafilmu Avatar.

Filmografie – Manu Bennett

  • 2010 – Spartacus: Blood and Sand
  • 2009 – Avatar
  • 2006 – 300: Bitva u Thermopyl
  • 2003 – Slzy slunce
  • 2001- Star Trek: Enterprise (TV seriál)

Obrázky ze seriálu Spartacus – Manu Bennett

Zpět na hlavní stránku: Spartacus - blood and sand